Vers

De BBQ Brandtweer staat er voor om het beste van onze producten naar voren te brengen. Daar nemen wij graag de tijd voor. Wij garen langzaam en sappig op Oklahoma Smokers en grillen op houtskool van hoge kwaliteit om de echte BBQ flavour te krijgen.

Lokaal

Vlees enkel afkomstig van Nederlandse bodem, broden en hamburger-buns die worden gebakken door bakkerij de Knollentuin in Nijmegen en meer lokale samenwerkingen zorgen voor de unieke De BBQ Brandtweer ervaring.

Duurzaam

Wij vinden het heel belangrijk dat er respectvol met de dieren is omgegaan. Niet alleen vanuit het oogpunt van dierenwelzijn, maar ook omdat het een meetbaar effect heeft op de kwaliteit en houdbaarheid van het vlees. Korte transportafstanden en het voorkomen van stress bevorderen de kwaliteit en geven smaakvoller vlees.

Seizoensproducten

Wij werken bij voorkeur met seizoens-groenten en fruit en producten die het hele jaar volop verkrijgbaar zijn van Nederlandse bodem en telers. Dat betekent naast de beste smaken ook volop variatie in onze catering.

Onze barbecue menu’s

Menu Binnenbrandje

Vanaf €24,50 per persoon

Dit menu heeft al het goeds van een BBQ brandje te bieden

Bekijk menu

Menu Uitslaande Brand

Vanaf €27,50 per persoon

Prima vuurtje om indruk mee te maken.

Bekijk menu

Menu Totaal Verwoestende Brand

Vanaf €31,50 per persoon

Met dit prestige brandje wordt iedereen omver geblazen.

Bekijk menu

Asian BBQ

Prijs op aanvraag

De vonken van dit brandje slaan over tot in de Aziatische keuken.

Bekijk menu

Veggies gered uit het vuur

Prijs op aanvraag

Vegetarisch heerlijkheid van de barbecue

Bekijk menu

Budget menu Lucifer

Vanaf €19,50 per persoon

Ideaal voor grote groepen en grote bedrijfsfeesten.

Bekijk menu

Winter BBQ

Prijs op aanvraag

Winterse gezelligheid van de barbecue.

Bekijk menu

BBQ Bites

Prijs op aanvraag

Wij rukken uit voor de lekkere trek.

Bekijk menu

Let’s get Spanish

Prijs op aanvraag

Wij ontsteken de vlammen onder grote Paella pannen en in het zicht van alle gasten bereidden de brandweerlieden verschillende verse Paella’s met vlees, vis, chorizo, kruiden, specerijen en saffraan of geheel vegetarisch.

Zoete trek blussen?

Dit zijn onze desserts

Voor als je al niet vol genoeg zat. Dus bewaar maar wat ruimte. Elk menu, feest of event is pas compleet met een frisse of zoete afblusser. Ons dessertaanbod bestaat zowel uit klassiekers als innovatieve creaties, maar altijd met een vleugje vuur. Hier vind je onze bestsellers.

Sweet Triffle: Appelcompote-butterschotch en vanille,met hang op en cookie crumble.

BBQ Banana: Mousse bereid met gepofte banaan van de BBQ en baileysroom met gekarameliseerde nootjes

Chocolat bomb: Mousse van pure chocolade met browniechunks, nootjes en slagroom

Pineapple Kick: Ananas gegrild op de bbq met steranijs en siroop met luchtige vanille room & zoete rode peper met zachte cakecrumble

Tirami fuori dal fuoco: Tiramisu uit onze eigen kazerne met lot’s of booze en espresso coffee, cantucinni-kruim en chocolade met cacao

Prijzen vanaf €6,25 per dessert en €11,50 voor een uitgebreid dessertbuffet met volop keuze.

Al aan de drankjes gedacht?

We bieden ook blusmateriaal!

Naast een vurige BBQ hoort altijd koud bluswater. De BBQ Brandtweer rukt uit en tovert een goed voorziene bar uit een brandweerwagen met koude biertjes, alcoholvrije biertjes, seizoensbier, frisdrankjes, wijnen, wit, rood en e.v. rosé, sap, waters en eventueel nog meer. Prijs op aanvraag.

Laat de sirenes loeien!

Intiem diner, gezellig tuinfeest, workshop voor jouw personeelsvereniging of publiekscatering op een festival? Wij leveren uitsluitend maatwerk dat aansluit bij jouw wensen. Loop alvast warm en vraag vrijblijvend een offerte op!

Catering aanvragen