BBQ Bites

Prijs afhankelijk van aantal gasten en gekozen assortiment.

Wij rukken uit voor de lekkere trek.

Gerechten in dit menu

Lekkere BBQ bites:

BBQ Brandtweer-plank: Een uit de hand gelopen vuurtje op grote planken met veel vlees zoals; bavette of ribeye met truffelmayonaise, parmezaan en rucola, buikspek, char siew burnd ends, pulled pork, spicy chicken wings, gegrilde groenten, pickles en kazen. Deze plank kan ook totaal vegetarisch geserveerd worden.

Spicy chicken wings: goed gekruid en gelakt van de bbq

Spare ribs: low & slow van de smoker in sweet & Spicy BBQ Brandtweersaus

Thaise sla-bootjes: Krokante slabootjes van little gem sla met frisse Thaise salade met hly basil en koriander, limoen en nam pla met gegrilde vurige kippendijtjes

Char siew van pork belly burnd ends: Mals en sappig buikspek eerst zacht gegaard en daarna krokant geroosterd met 5 spice, gember, knoflook en hoi sin. Geserveerd met komkommerreepjes en sesam

Yakatori’s: Japanese Klassieker mals en sticky van de BBQ in een tare saus met soja, honing en sake met knoflook en gember. Met sesam en lente uitjes

Shrimp cocktail: Van gegrilde gamba’s met frisse little gem sla, avocado en klassieke cocktailsaus met whisky

GAI yang kippenboutje van de BBQ: Deze geurige kippenbout is overal op straat in Thailand te vinden

BBQ Brandtweer slider burgertjes: Gegrilde burgers van Nederlands scharrelrund, op broodjes van bakkerij de Knollentuin met mosterdmayonaise, tomaten-rellish en frisse sla.

Slider buns broodje porno of porna: Zachte brioches met pulled pork of pulled mushrooms met coleslaw en smokey onionsauce.

Vietnamese Bahn mi: Deze Vietnamese sandwich is niet alleen populair in Vietnam maar ook in Europa. Het bestaat uit knapperige Baguette, ingelegde groenten en heerlijk vlees, verse komkommers, koriander en chillisaus en mayonaise. Het beste van beiden. Wij serveren deze heerlijke sandwich graag met pulled pork of ribeye van de grill.

Laat de sirenes loeien!

Intiem diner, gezellig tuinfeest, workshop voor jouw personeelsvereniging of publiekscatering op een festival? Wij leveren uitsluitend maatwerk dat aansluit bij jouw wensen. Loop alvast warm en vraag vrijblijvend een offerte op!

Catering aanvragen