Mogelijkheden

Met onze vintage brandweerwagens, stoere BBQ’s en indrukwekkende smokers scheuren wij naar elk gewenste locatie om onze passie voor koken op open vuur met u te delen. Verzorgde buffetten en presentaties met vakkundige brandweerlieden zorgen voor een totaalbeleving die onze vlammende beleving versterkt.

Of het nu gaat om een exclusieve catering met verfijnde gerechten, een feest met mooie buffetten of een trouwerij in festivalsetting. De lieden van de BBQ Brandtweer staan klaar om voor u door het vuur te gaan.

Voor deze gelegenheden rukken wij graag uit

Bruiloft

Gefeliciteerd! Als je op deze pagina bent beland is er een grote kans dat je binnenkort gaat trouwen en nu druk bent met de voorbereidingen van een bijzondere dag. Wil je op jouw bruiloft een diner dat net even verder gaat dan reguliere catering? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij verzorgen en ontzorgen jullie speciale dag met een fantastisch vlammend diner, in buffetvorm, family style (mooi opgemaakte planken en schalen op tafel), lekkere bbq bites, verfijnde gerechtjes of wat er gewenst wordt.

Wij helpen graag bruidspaartjes uit de brand door het ze makkelijk te maken en te ontzorgen. Wij maken een mooi voorstel voor jullie en branden vrijblijvend een datum voor het feest in onze agenda. Komt de dag dichterbij dan zorgen wij dat we het vuurtje goed brandende houden en alle puntjes op de I te zetten. Dan bespreken we de afspraken nog eens goed door en leggen we dit vast via een mail of opdrachtbevestiging. Als er gewerkt wordt met een weddingplanner of ceremoniemeester dan hoeven wij alleen maar de culinaire wensen door te spelen en stemmen wij alles af. Wij helpen je graag uit de brand en scheuren met loeiende sirenes naar je bruiloftsfeest.

Bedrijfsfeest

Biertje, burgertje, broodje pulled pork, lekker eten met collega’s, het jaarlijkse bedrijfsuitje. Wil je eens wat anders? Meld dan snel een brandje bij De BBQ Brandtweer voor een vlammende culinaire beleving. Wij zorgen ervoor dat het bedrijfsfeest een smakelijke invulling krijgt waar iedereen naar uitkijkt. Onze smokers en brandweerwagens met materieel en blusmateriaal trekken geheid de aandacht van het personeel en genodigden. Gefascineerd zullen zij toekijken hoe wij met echt vuur aan de slag gaan om een heerlijke bbq te bereiden. Meer dan uitstraling alleen, de verse gerechten met subtiele smaken zorgen voor de echte beleving

Festival catering

Vuur mag niet ontbreken bij een tof festival. Ons team van vakkundige brandweerlieden zal het vuur iets hoger opstoken.
Op zoek naar een unieke culinaire invulling voor uw evenement? Zoek dan niet verder.
Met onze brandweerwagens, grootse bbq’s, smokers en boven de vlammen bereidde gerechten hebben wij de ingrediënten om het evenement onvergetelijk te maken. Of het nu gaat om 100, 1.000 of 50.000 bezoekers, wij hebben de capaciteit en ervaring om iedereen van smakelijke bbq bites te voorzien.

#Omdathetkan feestje

Omdat er altijd wel een reden is voor een feestje met lekker eten en drankjes. Verjaardag, tuinfeest, jubileum of gewoon omdat het kan? Wij staan klaar om met loeiende sirenes naar locatie te scheuren

Lopend Vuurtje / Walking Dinner

Tijdens een geslaagde receptie, een stijlvolle party of knalfeest kunnen wij ook uitrukken met brandweerwagens, imposante smokers en vlammen met verfijndere gerechten. Uw gasten genieten en wij serveren. Deze gerechten van de smoker en grills worden dan uitgeserveerd op luxe servies en wij koken seizoensgebonden. Vraag naar de mogelijkheden en wij maken een mooi passend menu voor elke gelegenheid.

Schoolfeest

Hoe gaaf is het als er ineens een brandweerwagen met megagrote BBQ-smoker het plein op komt gescheurd. Wij redden alle gelederen binnen en buiten het onderwijs uit de brand. Van teamleiders, tot docenten, conciërges, stagiaires, ouders en leerlingen. Wij rukken jaarlijks regelmatig uit naar brandjes in onderwijsland en voelen ons thuis op het schoolplein.

Brandend op zoek naar een locatie?

Wij werken samen met diverse locaties

Na inmiddels al flink wat uitrukken te hebben gehad en wat vuurtjes te hebben gestookt op diverse prachtige locaties, kunnen wij helpen met het samen vinden van een hotspot. Zo werken wij samen met Vasim events, Koffiebar First Things First op het voormalig Honigterrein en werken wij samen met Quest events op het museumpark Orientalis. Vraag gerust of wij willen helpen een mooie locatie voor een superfeest te vinden.

Onze catering menu’s

Benieuwd wat onze barbecue te bieden heeft?

Barbecueën en grillen gebeurt in alle windstreken. Neem eens een kijkje in onze menu’s en ga met ons op wereldreis. Onze producten halen wij het liefst uit de regio en soms ook bij de specialist. Wist je dat we onze Smokers stoken op eikenhout uit onze regio?

Bekijk menu’s

Laat de sirenes loeien!

Intiem diner, gezellig tuinfeest, workshop voor jouw personeelsvereniging of publiekscatering op een festival? Wij leveren uitsluitend maatwerk dat aansluit bij jouw wensen. Loop alvast warm en vraag vrijblijvend een offerte op!

Catering aanvragen