Good to know

VRIJBLIJVENDE OFFERTE

Na het doorgeven van het menu, wensen, verwachte aantal gasten, locatie en tijdstip stellen wij een vrijblijvende offerte op. Indien deze 100% naar wens is bevestigt u deze middels een opdrachtbevestiging. Wij plaatsen altijd een optie voor u in onze agenda en zodra deze is bevestigd staat uw opdracht vast en komen wij met loeiende sirenes uw kant op.

DOORGEVEN AANTAL GASTEN

Omdat wij met diervriendelijk vlees werken willen wij graag op tijd onze producten bestellen. Dit zorgt er voor dat wij graag tijdig – uiterlijk 10 tot 7 dagen voor het evenement- vernemen hoeveel gasten er definitief aanwezig zullen zijn.

WAT HEBBEN WIJ NODIG?

Over het algemeen kunnen wij met een ruimte van 10×5 meter redelijk uit de voeten. Hoe groter het feest hoe meer brandweerlieden met materiaal de ruimte in beslag nemen. Graag gebruiken we een beetje van uw water en een 220 volt stopcontact om een gezellig lichtje op te hangen. Bij slecht weer kunnen we ook bij u binnen een mooi buffet opbouwen. (Wist u dat de BBQ Brandtweer goed-weer garantie afgeeft? Disclaimer: Deze garantie gaat niet op bij slecht weer 😉 )

OP TIJD AANWEZIG

Afhankelijk van het gekozen menu en het aantal gasten zijn wij op tijd aanwezig want we bereiden graag onze gerechten in het zicht van uw gasten. Vooraf spreken we samen een tijd af en verschijnen -minimaal twee uur van tevoren bij u op locatie om de BBQ’s aan te steken en alles op te bouwen. (Na het eten of feestje ruimen wij alles netjes op en nemen alles weer mee.)

Servies en bestek

Afhankelijk van het type evenement werken wij met porseleinen borden en echt bestek, dit ruimen wij netjes af en nemen allemaal vuil mee. Wanneer wij met disposable materiaal werken, gebruiken wij uitsluitend servies en bestek van bio-composteerbare grondstoffen. Deze disposables zijn aanzienlijk minder belastend voor het milieu dan de traditionele varianten op basis van petroleum plastic.

DUURZAME BRANDTWEERMANNEN

Wij vinden het heel belangrijk dat er respectvol met de dieren is omgegaan. Niet alleen vanuit het oogpunt van dierenwelzijn, maar ook omdat het een meetbaar effect heeft op de kwaliteit en houdbaarheid van het vlees. Korte transportafstanden en het voorkomen van stress bevorderen de kwaliteit en geven smaakvoller vlees. Ons vlees is dan ook enkel afkomstig uit Nederland. Wij werken uitsluitend met vlees waarbij rekening is gehouden met het welzijn van de dieren. Deze moeten 100% binnen en buiten hebben kunnen scharrelen in voldoende ruimte. De dieren moeten de tijd hebben gekregen om te groeien en de dieren zijn gevoed met natuurlijke voeding van Nederlandse bodem. Onze broden en hamburger-buns worden gebakken door bakkerij de Knollentuin in Nijmegen. In al deze broden en broodjes zitten de beste biologische ingrediënten en op molenstenen gemalen granen. De vissen op die op de BBQ gaan hebben een MSC of ASC keurmerk. Wij werken bij voorkeur met seizoens-groenten en fruit en producten die het hele jaar volop verkrijgbaar zijn van Nederlandse bodem en telers.

Laat de sirenes loeien!

Intiem diner, gezellig tuinfeest, workshop voor jouw personeelsvereniging of publiekscatering op een festival? Wij leveren uitsluitend maatwerk dat aansluit bij jouw wensen. Loop alvast warm en vraag vrijblijvend een offerte op!

Catering aanvragen