Winter BBQ

Prijs afhankelijk van aantal gasten en gekozen assortiment.

Winterse gezelligheid van de barbecue.

Gerechten in dit menu

Warme gerechten:

Warme Winterse Pompoensoep: Met oosterse specerijen en cantucinni kruimels

Warm Gerookte Zalm: ‘Grav lachs style’ met groene kruiden, citroenen biet en vodka.

Wildworstjes van de Smoker: Met gesmoorde zachte Elzasser zuurkool en warme jus.

Zacht Gegaarde Porc Belly: Van het Gaasterland kruidenvarken. Zacht gegaard, gekruid en afgelakt met honing, balsamico en mosterd.

Roasted Winter Veggie Mix van de BBQ: Zoals zoete pastinaken, winterse wortels pompoen, biet en knolselderij. Warm geserveerd met Vincotto- notendressing.

Porchetta: Italiaans pronkstuk gemaakt van ribstuk van Scharrelvarken gegaard in Italiaanse kruiden en knoflook, gemarineerd, opgerold en zacht gegaard op de Smoker.

Berry Glazed Smoked Turkey Breast: Warm gerookte kalkoenborst met cranberry-glaze en compote.

Gegrilde steak van bavette of ribeye: met eekhoorntjesbrood saus

Warme portobello’s van de BBQ: in sesam met gochuang chill Geroosterde aardappeltjes met rozemarijn en knoflook

 

Salades:

Winterse salade met geroosterde peren, rucola, venkel, kruiden en meer in balsamico, mosterd en honing

Gestoofde rode kool: Met appel in rode wijn met speculaaskruiden en gezoet met appelstroop.

Dessert:

Zin in een zoete afblusser? Elk menu, feest of event is pas compleet met een frisse of zoete afblusser. Ons dessertaanbod bestaat zowel uit klassiekers als innovatieve creaties, maar altijd met een vleugje vuur.

Sweet Triffle: Appelcompote-butterschotch en vanille,met hang op en cookie crumble.

BBQ Banana: Mousse bereid met gepofte banaan van de BBQ en baileysroom met gekarameliseerde nootjes

Chocolat bomb: Mousse van pure chocolade met browniechunks, nootjes en slagroom

Pineapple Kick: Ananas gegrild op de bbq met steranijs en siroop met luchtige vanille room & zoete rode peper met zachte cakecrumble

Tirami fuori dal fuoco: Tiramisu uit onze eigen kazerne met lot’s of booze en espresso coffee, cantucinni-kruim en chocolade met cacao

Kokos-panacotta: met jasmijnrijst kaffir limoen en tropisch fruit

Prijzen vanaf €6,25 per dessert en €11,50 voor een uitgebreid dessertbuffet met volop keuze.

Laat de sirenes loeien!

Intiem diner, gezellig tuinfeest, workshop voor jouw personeelsvereniging of publiekscatering op een festival? Wij leveren uitsluitend maatwerk dat aansluit bij jouw wensen. Loop alvast warm en vraag vrijblijvend een offerte op!

Catering aanvragen