Budget Menu Lucifer

Vanaf €20,50 per persoon. Dit menu bieden wij uitsluitend aan voor partijen van minimaal 100 personen.

Ideaal voor grote groepen en grote bedrijfsfeesten. We rukken voor u uit met brandweerwagens smoker, grills en brandtweerlieden. We bouwen een volledig aangekleed buffet op en bereiden alle gerechten vanaf onze vlammende BBQ’s. U kunt vegetarische gerechten verwachten zoals in de andere menu’s beschreven worden. Graag vernemen wij van tevoren een inschatting van het aantal vegetariërs. Mocht u graag een vis gerecht in dit menu zien dan vervangen wij een vleesgerecht voor de hot smoked salmon in chermoula marinade. Meerprijs per menu €3,

Dit is inclusief biologisch afbreekbare borden, bestek en overige materialen. Ex. Btw en een kilometervergoeding van€ 1,00 per kilometer vanaf Nijmegen. Binnen een straal van 15 km vragen wij geen kilometervergoeding.

Gerechten in dit menu

Lucifer gerechten:

Hot Smoked Sausage: Op de smoker gegaarde cheddar worstjes

Pulled Pork: (Op de smoker zacht gegaarde procureur van scharrelvarken.) Met smokey onion sauce.

Chicken Sate: Kippendijtjes in Thai citroengras-pasta, met kokos sate-saus.

Brandtweerburgers: Gegrilde burgers van Nederlands scharrel- rund op broodjes van bakkerij de Knollentuin met mosterdmayonai- se, tomatenrellish en frisse sla.

Potatosalad: Hollandse krieltjes met frisse appel, groene kruiden, home made mayonaise en creme fraiche.

American Coleslaw: Frisse koolsalade met sour-cream, pepertje en appeltje.

Laat de sirenes loeien!

Intiem diner, gezellig tuinfeest, workshop voor jouw personeelsvereniging of publiekscatering op een festival? Wij leveren uitsluitend maatwerk dat aansluit bij jouw wensen. Loop alvast warm en vraag vrijblijvend een offerte op!

Catering aanvragen