Asian BBQ
Prijs afhankelijk van aantal gasten en gekozen assortiment.
De vonken van dit brandje slaan over tot in de Aziatische keuken.
Prijs afhankelijk van aantal gasten en gekozen assortiment.
De vonken van dit brandje slaan over tot in de Aziatische keuken.
Kip Jung Un: Korean chicken drumsticks van de bbq in Gochuang bbq chilli sauce met sesam
Steak bulgogi: Slices bavette van de grill in Korean bulgogi-sauce
Yakatori’s: Japanese Klassieker mals en sticky van de BBQ in een tare saus met soja, honing en sake met knoflook en gember. Met sesam en lente uitjes
Sesam pulled pork met kimchi: Slablad bites gevuld met pulled pork en spicy Kimchi (ingelegde pittige kool)
Zalm teriyaki: Hele zalmzijdes warm gegaard op de smoker in teriyaki tare saus van soja, gember, mirin, bouillon en knoflook met lente-uitjes en wakame
Thai style gamba’s: In citroengras-pasta marinade
Char siew van pork belly burnd ends: Mals en sappig buikspek eerst zacht gegaard en daarna krokant geroosterd met 5 spice, gember, knoflook en hoi sin. Geserveerd met komkommerreepjes en sesam
Vurige Chicken Sate: Hele malse kippendijtjes gemarineerd in Thai citroengras-pasta, met kokos saté-saus.
Kabeljauw in gele curry gegaard: in pandan of bananenblad op de BBQ
Gebakken makreeltjes: met pittig-zure saus en lente uitjes
GAI yang kippenbout van de BBQ: Deze geurige kippenbout is overal op straat in Thailand te vinden.
Aubergines: in miso van de grill met smoked tofu en lente uitjes
Thaise rijstsalade: Frisse knapperige groente, holy basil, koriander, limoen, citroengras, jasmijnrijst, nam pla en pomelo
Bun Cha: Vietnamese noodle salade met glasnoodles, gemarineerde kool, sesam, en veel verse groene Aziatische kruiden
Smashed cumcumber salad: Van licht gezouten komkommers met rettich en tauge in sesamdressing
Thai Style salad: Fris en knapperig met wortel, tauge, komkommers, paprika’s, rode ui, frisse kool , holy basil, koriander en een limoen nam-pla dressing
Kokos-panacotta met jasmijnrijst kaffir limoen en tropisch fruit