Menu Uitslaande Brand
Vanaf €32,25 (incl. btw) per persoon
Prima vuurtje om indruk me te maken.
Vanaf €32,25 (incl. btw) per persoon
Prima vuurtje om indruk me te maken.
Pulled Pork: (Zacht gegaarde procureur van scharrelvarken.) Met smokey onion sauce.
Grain fed Steak van dubbeldoel scharrelrund: Malse Bavette of ribeye van de grill met red smoked Chimmi churri.
Hot Smoked Salmon: In chermoula, warm gegaard op de smoker.
Texan Style Low & Slow Spare Ribs: 3,2,1 methode Het staat voor 3 uur roken, 2 uur ingepakt op de BBQ en 1 uur uitgepakt op het rooster, afgelakt met onze sweet & Spicy BBQ brandtweer saus.
Beercan Chicken: Mals van het bier, krokant, smokey & spicy gekruid.
Bloemkool van de bbq met tahinsaus gekruid met raz el hanout en groene kruiden.
Paddenstoelen warm van de bbq in Sesamolie met barbecuesaus.
Verschillende veggies van het seizoen van de bbq met kruiden en specerijen.
Broodbuffet: Met tapenades, humus en baba ganoush.
Potatosalad: Gepofte Hollandse krieltjes met frisse appel, groene kruiden, home made mayonaise en creme fraiche.
Frisse seizoens-salade met frisse sla-soorten, kruiden en seizoens- groenten met witte- wijn dressing.
Insalata pasta verde: supergroene pastasalade met pesto, diverse tomaatjes en frisse citrus.
Afblussen met fris-zoet en zacht nabrandertje of een echte bom om het vuur uit te krijgen?
Pineapple kick: ananas gegrild op de bbq met steranijs en siroop met luchtige vanille room & zoete rode peper met zachte cake-crumble.
Chocolat bomb: Mousse van pure chocolade met browniechunks, nootjes en slagroom
Tirami fuori dal fuoco: Tiramisu uit onze eigen kazerne met lot’s of booze en espresso met savoiardi en cacao
Voor maar €5,00 extra bij dit menu